Ik Word Zelfstandig Zorgprofessional

Het IWZZ-traject

Heb jij altijd al gedroomd om als zelfstandig zorgprofessional aan de slag te gaan? Weet je niet welke stappen jij moet ondernemen? Je wordt begeleidt door een ZZP-coach die alle facetten met je doorneemt. Op deze manier kom je achteraf niet voor verrassingen te staan en helpen wij je om met alle kennis en kunde jouw loopbaan een mooie start te geven. Onderstaand enkele voorbeelden van een aantal van onze ZorgHelden:

Ryan Groepsbegeleider in Amsterdam

Via De ZorgHelden heb ik het IWZZ traject gevolgd. Had ik dit niet gedaan, zat ik waarschijnlijk nog steeds volledig in loondienst. Inhoudelijk is het traject helder en ik had goede communicatie met mijn ZZP-coach.

Gail Verzorgende IG in Den Bosch

Ik heb een lange tijd getwijfeld om ZZPer te worden, omdat ik niet helemaal wist wat er allemaal bij kwam kijken, tot ik kennis maakte met De ZorgHelden. Het IWZZ traject heeft mij goed inzicht gegeven, over wat ik kon verwachten als Zelfstandig Zorgprofessional.

Raoul Zorg nachtwaker in Amsterdam

Het IWZZ Traject, was voor mij een echte eyeopener. Het was Superfijn om mijn eigen tempo te kunnen bepalen. Fijn contact, snelle reactie en goede kennis van de zorgbranche. Een betrouwbare organisatie van woord en daad.

Sana Verzorgende IG in Venlo

Het IWZZ traject is een aanrader voor een ieder die zelfstandig zorgprofessional wil worden, maar niet weet hoe. Het heeft mij in ieder geval zeker geholpen, om stappen te zetten naar een switch in mijn carrière!

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject om een zelfstandig zorgprofessional te worden is vrij simpel. Je hoeft alleen een aantal stappen te volgen en je start je nieuwe leven als zelfstandig zorgprofessional. Hieronder hebben we deze stappen overzichtelijk voor je op een rijtje gezet:

1. Aanmelden

Schrijf je gemakkelijk in via ons digitaal inschrijfformulier. Ontvang binnen 48 uur een uitnodiging voor het plannen van een kennismakingsgesprek.

2. Kennismaking

Maak kennis met 1 van onze ZZP-coaches en krijg meer informatie over wat het traject inhoud en hoe het eruit gaat zien.

3. Afspraak inplannen

Ben je overtuigd van het IWZZ traject? Plan een afspraak in wanneer het jou uitkomt. Jij hebt de teugels in handen!

4. Start traject

Start aan een nieuwe fase van je leven. Onder begeleiding van de ZZP-coach bewandel je stap voor stap het avontuur.

5. Inschrijven bij een bureau

Je bent er bijna, nog een paar stappen te gaan! Dit is het moment waarop je in contact komt met opdrachtgevers, die jou graag als nieuwe zorgtopper willen voorstellen binnen het team.

6. Aan de slag!

Het is zover! Je kan aan de slag als Zelfstandig Zorgprofessional! Jij hebt de regie over je eigen werktempo. Jij bepaalt waar en wanneer je aan de slag gaat. Maar geen zorgen, je staat er niet alleen voor!

7. Deel je ervaring

Wij zijn benieuwd naar hoe je het IWZZ-traject hebt ervaren en hoe het verder gaat op de werkvloer als zelfstandige. Jouw ervaringen stimuleert procesverbetering en optimalisatie.

Schrijf je direct in

Ben je overtuigd en zou jij op korte termijn al de eerste stappen naar onafhankelijkheid willen zetten? Schrijf je dan direct in via onderstaand formulier!

Upload jouw CV

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Sollicitatieformulier

Upload jouw CV
Upload jouw sollicitatiebrief