Over De ZorgHelden

Wie zijn wij?

De ZorgHelden is ontstaan uit een initiatief van 3 enthousiaste creatievelingen die leergierig zijn en altijd klaar staan voor een ander. Allen met een grote drang en verantwoordelijkheid om kwaliteit te kunnen leveren in de zorg. De ZorgHelden denken met je mee, zijn oplossingsgericht en doen alles vol overgave en energie. Flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn onze kernwoorden die hoog in het vaandel staan en dat allemaal met een positieve instelling. Met ruim vijf jaar ervaring in bemiddeling en consultancy balanceren wij perfect in het herkennen van de nodige, hedendaagse, problematieken. Verder spelen wij in op de behoeften van (potentiële) opdrachtgevers en dragen wij bij aan individuele groei, maar ook de groei van een organisatie. 

Samen tot de beste zorg komen!

Bij De ZorgHelden vinden wij het belangrijk dat elke vraag met betrekking tot de zorg de juiste aanpak krijgt. Met de immense druk op de zorg is het zaak dat als wij onze opdrachtgevers van goed advies voorzien en dat wij samen de sprong van A naar Beter kunnen maken. Onze expertise zit niet alleen in het matchen en koppelen van goed personeel, maar ook in het uitdagen van onze opdrachtgevers om mee te denken in complexere zaken en bedrijfsprocessen. Wij staan te allen tijde naast onze opdrachtgevers en partners, en halen voldoening uit de successen en groei van onze Helden die zich elke dag inzetten om de kwaliteit in de zorg te blijven optimaliseren.

Werkwijze

De ZorgHelden werkt enkel en alleen met opdrachtgevers en zorgmedewerkers waar wij enthousiast van worden. Nauwkeurige selectie staat bij ons hoog in het vaandel, zodat we de geschikte zorgprofessionals kunnen koppelen aan instellingen die ondersteuning nodig hebben. Als je door ons wordt ingezet, werk je vanuit de basis; gedreven door zorg. De ZorgHelden is een zorgbemiddelaar+, die het verschil wilt maken door de opdrachtgever te ontzorgen in het voor- en natraject. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van zorg en denken wij tegelijkertijd mee met de beoogde doelstellingen van onze opdrachtgevers

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Sollicitatieformulier

Upload jouw CV
Upload jouw sollicitatiebrief