Opleidingen

Mogelijkheden bij DZH

Bij De ZorgHelden staat groei en ontwikkeling voorop. Om door te groeien als mens en in jouw eigen expertise bieden wij daarom verschillende opleidingen aan. De mogelijkheden zijn immens en inmiddels hebben we verschillende ZorgHelden naar een hoger niveau kunnen brengen. Wil jij dit ook? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de informatieavond en start op een door jouw gewenste datum.

Verzorgende IG niveau 3

Hierin leer je om verpleegtechnische handelingen uit te voeren en handelt huishoudelijke taken af. Je verleent zorg aan hen die zichzelf (tijdelijk) niet kunnen helpen.

Verpleegkundige niveau 4

Opleiding op MBO/HBO-V niveau en geregistreerd in het BIG-register. Verpleegkundigen bieden basiszorg en voeren zelfstandig verpleegtechnische handelingen uit.

Helpende (plus)

Je ondersteunt bij persoonlijke verzorging zoals wassen en aankleden. Je helpt mee met het opdienen van de maaltijden en helpt bij (licht) huishoudelijke taken.

ADL Basisvaardigheden

Het helpen bij persoonlijke verzorging, eten en drinken. Het stimuleren van de zelfredzaamheid van een zorgvrager. Het verplaatsen van de zorgvrager met hulpmiddelen en tiltechnieken

Medicatie

De verantwoordelijkheid kunnen dragen om medicijnen uit de oorspronkelijke verpakking toe te dienen volgens de gegevens van het toedienschema en de toedienlijst

Verpleegtechnische vaardigheden

Leren om verpleegkundige handelingen uit te voeren waaraan risico's uit te voeren die kunnen leiden tot letsel of schade bij zowel de zorgvrager als de verpleegkundige.

BHV

Inbegrepen bij de opleiding zit BHV. Dit is hulp die wordt verleend bij incidenten van jouw bedrijf, die de gezondheid en veiligheid van jou en andere aanwezigen bedreigen.

EHBO

Cursus Eerste Hulp Bij Ongelukken. Je probeert om verdere lichamelijke schade aan het slachtoffer te voorkomen totdat dit slachtoffer in handen is van deskundigen.

Hoe ziet de opleiding eruit?

Om aan een opleiding te beginnen heb je een startkwalificatie nodig. Dit kan zijn door middel van een eerder behaalde diploma of met een vooraf gemaakte entreetoets. Vervolgens is het belangrijk om te weten welke richting je op wilt met desbetreffende opleiding. Hieronder vind je het stappenplan:

1. Aanmelden

Schrijf je gemakkelijk in via ons digitaal inschrijfformulier. Ontvang binnen 48 uur een uitnodiging voor het plannen van een kennismakingsgesprek.

2. Kennismaking

Om een beter beeld te krijgen van jouw wensen en eisen plannen wij een kennismakingsgesprek in. Daarin wordt bekeken welke opleiding het best bij je past.

3. Informatieavond bijwonen

De opleiders geven je alle ins en outs over wat jij als nieuwe student kunt verwachten. Tevens maak je kennis met elkaar en je nieuwe medestudenten.

4. Inschrijven gewenste opleiding

De informatieavond bijgewoond en wil je starten op een door jou gewenste datum? Wij helpen je met het administratieve gedeelte om zo snel mogelijk te kunnen starten!

5. Start opleidingstraject

Start aan een nieuwe fase in jouw persoonlijke ontwikkeling.Tijdens het traject wordt je begeleid door experts in het door jou gekozen vakgebied en bieden De ZorgHelden ondersteuning.

6. Uitreiking diploma

Het is zover! Het einde van het traject is genaderd en jij ontvangt jouw erkend diploma. Uiteraard zal er geproost worden en begeleiden De ZorgHelden jou naar een volle agenda in een nieuwe functie.

Schrijf je direct in!

Kan je niet wachten en wil je graag aanwezig zijn op één van onze informatieavonden? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en wij zorgen ervoor dat je op korte termijn aan kan sluiten!

Upload jouw CV

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Sollicitatieformulier

Upload jouw CV
Upload jouw sollicitatiebrief