Zorginstellingen

DZH als partner

Als uw organisatie op zoek is naar deskundig advies en vakkundig personeel in de zorg, dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij De ZorgHelden bent u aan het juiste adres voor de helpende hand die u nodig heeft. Vanwege de grote vraag naar zorgpersoneel en beperkte beschikbaarheid hiervan kan het veel tijd in beslag nemen om gediplomeerde en vakkundige experts te vinden. De ZorgHelden biedt niet alleen professionals aan voor de korte termijn 24-uurs oplossingen, maar uiteraard ook voor op de lange termijn. Hierbij houden we sterk rekening met de cultuur binnen de zorginstelling en het soort profiel wat hierop aansluit. Al onze professionals hebben achtergronden op MBO, HBO en WO niveau. Hierdoor kunnen wij ondersteuning bieden in zowel de ambulante als residentiële sector van de zorg en tegelijkertijd onze professionals in het door hen gewenste werkveld inzetten.

Werving en Selectie

Bij De ZorgHelden vinden we het belangrijk dat elke vraag met betrekking tot de zorg ook de juiste hulp aangeboden krijgt. Wij lopen graag die extra kilometers om ervoor te zorgen dat de oplossing die geboden wordt ook daadwerkelijk de juiste is. Daarnaast proberen wij niet alleen de juiste professionals te koppelen aan onze opdrachtgevers, maar zijn we ook bereid om onze expertise in te zetten bij complexe uitdagingen of vraagstukken. Zo kijken wij niet alleen naar een oplossing op korte termijn, maar proberen wij samen om de hulpbehoevenden van de beste zorg te voorzien. Zowel voor nu als in de toekomst.

Onze expertise

De ZorgHelden is gespecialiseerd in het matchen van gediplomeerde zelfstandige professionals bij zorginstellingen. Niet alleen vinden wij hun expertise belangrijk maar ook hun enthousiasme en bereidheid door net even dat stapje extra te zetten. Daarnaast helpen wij onze opdrachtgevers ook aan medewerkers voor vaste aanstelling. Iedereen is gebaad bij een stukje zekerheid en dat is ook wat je van De ZorgHelden kunt verwachten.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Sollicitatieformulier

Upload jouw CV
Upload jouw sollicitatiebrief