Onze ZorgHelden

Flexibiliteit

Overal een verschil willen maken. Een held willen zijn. Niet alleen lokaal maar ook regionaal. En als het nog even kan zelfs landelijk. Een held kan je overal zijn. Bij De ZorgHelden bieden we flexibiliteit waardoor elke medewerker in de zorg eigen baas is over zijn of haar agenda. Wij kijken altijd naar de voorkeuren van onze Helden en proberen op basis hiervan de geschikte diensten/trajecten voor te leggen.

Ben jij de persoon die vaak klaar staat voor een ander? Kunnen mensen in de zorg op jou rekenen? Dan zien wij jou graag aansluiten bij onze community. Wij werken nauw en efficiënt samen met gediplomeerde zorgprofessionals waar je veel van kunt leren maar vooral op kunt rekenen.

Bij De ZorgHelden sta je er nooit alleen voor, ook al ben je zelfstandig. We vinden het belangrijk dat onze Helden de mogelijkheid krijgen om zichzelf door te ontwikkelen. Zo kunnen wij intern vervolg-opleidingen bieden of cursussen waarin erkende certificaten te behalen zijn.

Openheid & Transparantie

Bij De ZorgHelden geloven wij in openheid en transparant zijn. Als jij je aansluit bij ons netwerk word je onderdeel van een bijzondere gemeenschap. Dit houdt in dat wij onze Helden waarderen, van elkaar leren en blijven stimuleren. Dit omdat er in onze ogen niets mooiers is dan klaarstaan voor een ander. Naast het leveren van opdrachten, bieden wij ook netwerk-evenementen en informatieavonden aan. Of je nou opzoek bent naar een tijdelijk of vast project, samen doorlopen we jouw behoeftes om uiteindelijk de juiste afweging te kunnen maken. Wij staan 24/7 voor onze helden klaar!

Vakgebieden

Bij De Zorghelden beschikken wij over een groot netwerk aan zorgprofessionals. Wij ondersteunen bij vrijwel elk facet binnen de zorg. Bij De ZorgHelden houden we van efficiëntie en werken we met zorgprofessionals die experts zijn in hun vak. Onze professionals hebben verschillende achtergronden op MBO, HBO en WO niveau. Hieronder een paar voorbeelden van de werkvelden, waar onze Helden werkzaam zijn.

Verzorgende IG
Verpleegkundigen
Gespecialiseerd verpleegkundigen
Groepsbegeleiding
Individuele begeleiding
Ambulante begeleiding
Zorg beveiliging
Pedagogisch medewerker
Psycholoog

Onze Community

Bij De ZorgHelden houdt het niet op zodra je geplaatst wordt bij een opdracht. Wij zijn er voor onze mensen, zoals jij dat bent als held in de zorg. Dit houdt in dat je voor alle vragen bij ons terecht kan. Of het nou boekhouding betreft of een juridisch aspect, wij hebben tal van mensen in huis die jou van advies kunnen voorzien. Onze deur staat altijd open voor onze helden! Wij gaan graag het gesprek aan en denken mee. Kortom, je werkt als eigen ondernemer maar hebt altijd een organisatie achter je staan.

Ken jij nog meer Helden die je ook graag aan onze gemeenschap wil laten deelnemen? Wacht dan niet langer en stel hem of haar voor bij ons. Wij geloven sterk in het opbouwen van een mooi netwerk.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Sollicitatieformulier

Upload jouw CV
Upload jouw sollicitatiebrief